Zoekt u een dierenarts in Eindhoven?

Dierenziekenhuis Eindhoven verzorgt zowel standaard onderzoeken en behandelingen als tweedelijns diergeneeskunde

Bent u op zoek naar een dierenarts in Eindhoven? Dan bent u bij Dierenziekenhuis Eindhoven aan het juiste adres. Wij verzorgen een breed scala aan standaard onderzoeken en behandelingen en diverse mogelijkheden op het gebied van tweedelijns dierengeneeskunde. Hierbij kunt u denken aan orthopedie, echografie, chirurgie, endoscopie, dermatologie, radiologie en tandheelkunde. U kunt bij ons terecht  met uw gezelschapsdieren, knaagdieren, reptielen en nog veel meer. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bezoek dan de website rechts.

Wie is uw dierenarts in Eindhoven?

Dierenziekenhuis Eindhoven werkt met een divers team van dierenartsen en paraveterinairs, elk met hun eigen specialisatie. Onze dierenartsen stellen zich graag aan u voor. Bent u benieuwd hoe ons ziekenhuis eruit ziet? Op onze website kunt u alvast een digitale rondleiding krijgen. We nemen u onder andere mee langs de balie, behandelkamer en het laboratorium. Wilt u weten hoe een specifieke operatie in zijn werk gaat?  Ook het live volgen van de operatie van uw eigen dier behoort tot de mogelijkheden.

Hoe gaat de dierenarts in Eindhoven te werk?

Wanneer u met spoed een dierenarts in Eindhoven nodig hebt, kunt u direct contact opnemen om bij ons langs te komen. In alle andere gevallen kunt u een afspraak maken tijdens werkdagen en op zaterdagochtend. U kunt bij Dierenziekenhuis Eindhoven ook terecht voor medicatie, (aangepaste) voeding en informatie over de aanschaf van een huisdier, reizen met uw huisdier en het verzekeren van uw huisdier. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak met 040-3040054 of stuur een bericht naar info@dzeh.nl! Neem contact op via ons contactformulier.