Voorste kruisband operatie bij uw hond laten verrichten?

Dierenziekenhuis Eindhoven: de kapselimbricatie

Wanneer de knie van uw hond wordt overbelast kan dit leiden tot een scheur in de voorste kruisband. Een gescheurde kruisband treedt vaak op bij de grotere hondenrassen. De kruisband kan hierdoor zijn functie niet meer uitvoeren waardoor de knie instabiel wordt. Uw hond gaat deze vervolgens ontlasten wat resulteert in een verdikte en pijnlijke knie. Hierdoor wordt een voorste kruisband operatie bij uw hond noodzakelijk. Een kapselimbricatie is dan een prijstechnisch interessante ingreep. Wilt u hierover meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan de prijslijst op onze website.

Hoe gaat een voorste kruisband operatie bij uw hond in zijn werk?

Indien een voorste kruisband operatie bij uw hond noodzakelijk is kan er worden gekozen voor verschillende behandelingen; een kapselimbricatie, een kunststof band, TTA of TPLO. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de verschillen tussen deze behandelingen. Is uw dier ouder dan 7 jaar? Dan adviseren wij u tevens om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Bent u benieuwd naar hoe een dergelijke operatie in zijn werk gaat? Neem dan eens een kijkje op onze website.

We leiden u graag rond

We kunnen ons voorstellen dat u het fijn vindt om eerst even een kijkje te komen nemen in ons ziekenhuis. Daarom maken we graag even tijd vrij om u persoonlijk te woord te staan en u door ons ziekenhuis rond te leiden. En als u besluit om uw hond bij ons te laten opereren, dan bieden we de mogelijkheid om de behandeling via een webcam te volgen. Zo kunt u precies zien wat onze arts ook ziet. Wilt u graag meer informatie over de operatie zelf of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 040-3040054 en per e-mail via info@dzeh.nl! Neem contact op via ons contactformulier.