Vaccinatie voor uw hond nodig?

Dierenziekenhuis Eindhoven verzorgt basis- en aanvullende vaccinaties ter voorkoming van dodelijke ziektes en het verspreiden van ziekteverwekkers

Elke hond heeft vaccinaties nodig. Een vaccinatie beschermt uw hond tegen het krijgen van enkele dodelijke ziektes en tegen het verspreiden van ziekteverwekkers. Uw pup hoort bij 6, 9 en 12 weken een vaccinatie te krijgen. Dit zijn respectievelijk de Puppy Enting, Parvo/ Weil Enting en Cocktail Enting. Dierenziekenhuis Eindhoven kan deze vaccinaties voor u verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende vaccinaties voor Kennelhoest neusenting (Nobivac KC) en Rabiës (Hondsdolheid). Voor meer informatie over de vaccinatie van uw hond kunt u bellen met 040-3040054!

Waarom moet uw hond een vaccinatie krijgen?

Vandaag de dag hebben we ziekten zoals hondenziekte en hondsdolheid goed onder controle. Als we echter zouden stoppen met vaccineren, dan is het een kwestie van tijd voordat deze ziekten wederom de kop opsteken. In combinatie met jaarlijkse gezondheidsonderzoeken bij uw hond (een hond moet volkomen gezond zijn bij een vaccinatie) kan er dus een hoop narigheid worden voorkomen. Tijdens zo’n controle wordt uw hond volledig nagekeken en worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord.

Vaccinaties en meer

Naast vaccinaties kunt u bij Dierenziekenhuis Eindhoven voor tal van andere zaken terecht. Hierbij kunt u denken aan advies over en behandeling van parasieten, informatie over declaraties en dierenverzekeringen en alles op het gebied van voeding voor uw huisdier. Ook als u meer wilt weten over de aanschaf van een pup of ander gezelschapsdier helpen we u graag verder. Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op door te bellen met 040-3040054 of te mailen naar info@dzeh.nl!