Tanden trekken van uw konijn

Schakel hiervoor Dierenziekenhuis Eindhoven in

De tanden van een konijn groeien continu. Daarom moet een konijn blijven knagen om deze af te slijpen en te zorgen dat ze geen last veroorzaken. Het kan echter gebeuren dat tanden verkeerd groeien en hierdoor niet langer afgevijld worden. Hoewel er dan nog geslepen kan worden heeft het echter geen nut op de lange termijn omdat de tanden gewoon blijven doorgroeien. In dat geval is het beter om de tanden te trekken, terwijl het konijn verdoofd is. Als u hier meer informatie over zoekt bent u altijd welkom contact op te nemen met Dierenziekenhuis Eindhoven.

Om de tanden te laten trekken van uw konijn kunt u onze hulp inschakelen

Dierenziekenhuis Eindhoven heeft jarenlange ervaring op het gebied van tanden trekken bij konijnen en andere huisdieren. Wanneer uw konijn te lange tanden heeft dan kunt u deze bij ons laten slijpen en in extreme gevallen laten trekken. Natuurlijk gebeurt dit onder sedatie zodat het dier hier geen last van heeft. U kunt ook bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht wanneer u een standaard controle wilt laten uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over hoogwaardige apparatuur voor operaties, bloedonderzoek, röntgenfoto’s en scopie.

Altijd zeker van professionaliteit

Dierenziekenhuis Eindhoven (Tanden trekken van uw konijn) staat voor u klaar als u meer informatie zoekt over de mogelijkheden op het gebied van behandelingen, onze werkwijze en welke dieren wij kunnen behandelen. Het is natuurlijk altijd mogelijk gebruik te maken van het contactformulier als u een afspraak wilt maken.