Sterilisatie hond Veldhoven

Indien u op zoek bent naar een dierenkliniek in de omgeving van Veldhoven om de sterilisatie van uw hond te verzorgen, dan bent u aan het juiste adres bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Bij onze dierenartsen kunt u terecht met alle ongemakken en problemen van uw hond. Of het nu gaat om een kleine ingreep als een vaccinatie of iets groters zoals een operatie. Wij streven er naar altijd de best mogelijke zorg te leveren.

Gezondheid op termijn

Met de sterilisatie van uw hond bewerkstelligt u een einde aan de loopsheid van uw hond. U voorkomt dat uw hond ongewenst een nest met pups krijgt. Ook verbetert u er de gezondheid van uw teefje mee. Met een sterilisatie neemt de kans op toekomstige problemen flink af. Zo hebben honden minder kans op melkkliertumoren en baarmoederontsteking.

Contact

Als u zoekende bent naar een dierenkliniek in de omgeving van Veldhoven om de sterilisatie van uw hond te verzorgen, dan kunt u het beste naar Dierenziekenhuis Eindhoven komen. U kunt contact met ons opnemen indien u vragen heeft door een e-mail te sturen naar info@dzeh.nl. U kunt ook bellen met 040 – 304 00 54.