Sterilisatie hond Nuenen

Uw hond verdient de best mogelijke diergeneeskundige zorg. Wanneer u op zoek bent naar een dierenkliniek in de omgeving van Nuenen die dit kan verzorgen, komt u al snel uit bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Wij leveren de best mogelijke diergeneeskundige zorg voor uw hond. De grootte van de ingreep maakt niet uit; of het nu gaat om kleine zaken als een sterilisatie of grotere medische ingrepen als operaties. Onze dierenartsen verzorgen het op de best mogelijke manier.

Gezondheid van uw hond

De sterilisatie van uw hond is niet alleen om het voortplantingsproces te beïnvloeden, maar ook om de gezondheid van uw teefje op de lange termijn te waarborgen. Sterilisatie vermindert het risico op melkkliertumoren en baarmoederontsteking drastisch. U kunt een teefje al vanaf 6 maanden jong laten steriliseren.

Contact

Bent u op zoek naar een dierenkliniek in de omgeving van Nuenen om de sterilisatie van uw hond te verzorgen? Neem dan contact op met Dierenziekenhuis Eindhoven. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 040 – 304 00 54 of stuur een e-mail naar info@dzeh.nl.