Sterilisatie hond Eindhoven

De sterilisatie van een hond is niet alleen om een ongewenst nest met pups te voorkomen. Sterilisatie voorkomt ook veel gezondheidsproblemen. Doordat een teefje niet meer loops wordt loopt ze minder kans op tumoren in de melkklieren. Daarnaast worden ook problemen als een baarmoederontsteking voorkomen. Sterilisatie kan vanaf een leeftijd van 6 maanden. Voor deze ingreep kunt u terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven.

Goede zorg

Voor de sterilisatie van uw hond, maar ook voor tal van andere medische ingrepen, kunt u uitstekend terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Onze dierenartsen hebben met hun jarenlange ervaring en continue nascholing, de kennis en vaardigheden in huis om de best mogelijke zorg te leveren. Onze dierenartsen zijn erop gebrand altijd de best mogelijke diergeneeskundige zorg te bieden.

Contact

Bent u op zoek naar een dierenkliniek in Eindhoven voor de sterilisatie van uw hond? Kom dan naar Dierenziekenhuis Eindhoven. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 040 – 304 00 54, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@dzeh.nl.