Sterilisatie hond Best

Bent u op zoek naar een dierenarts in de omgeving van Best die de sterilisatie van uw hond goed kan verzorgen? Dan bent u bij Dierenziekenhuis Eindhoven aan het juiste adres. Wij bieden een totaal pakket aan diergeneeskundige zorg aan. Of het nu gaat om kleinere ingrepen zoals de sterilisatie van uw hond of om grotere operaties, wij leveren de best mogelijke zorg voor uw geliefde huisdier.

Sterilisatie bevordert de gezondheid

De sterilisatie van uw hond voorkomt niet alleen dat uw hond zich kan voortplanten, maar wordt ook gedaan voor de gezondheid van uw dier. Een teefje kan al vanaf 6 maanden leeftijd gesteriliseerd worden. Hierdoor wordt ze niet meer loops. Daarnaast vermindert het risico op melkkliertumoren en baarmoederontsteking. Sterilisatie is dus goed voor de gezondheid van uw hond op lange termijn.

Contact

Indien u een dierenkliniek zoekt die de sterilisatie van uw hond verzorgt, dan zit u het best bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk verder op de website. U kunt een e-mail sturen naar info@dzeh.nl of bellen met 040 – 304 00 54.