Inenting hond Eindhoven

De inenting van uw hond is enorm belangrijk. Door uw hond te laten inenten kunt u op korte en lange termijn enorm veel gezondheidsproblemen voorkomen. Daarnaast zorgen inentingen er ook voor dat uw honden bepaalde besmettelijke ziektes niet kunnen overdragen naar andere dieren. Wanneer u uw hond laat inenten door Dierenziekenhuis Eindhoven kijken wij vooraf de gezondheid van uw hond na.

Goede diergeneeskundige zorg voor uw hond

De inenting van uw hond is één van de facetten van diergeneeskundige zorg waar wij u mee kunnen helpen. Wij leveren een totaal pakket aan diergeneeskundige zorg. Ook wanneer u in de toekomst problemen mocht hebben met uw hond, doet u er verstandig aan een afspraak te maken bij Dierenziekenhuis Eindhoven. U kunt bij onze dierenartsen terecht voor alle medische ingrepen die uw dieren nodig kunnen hebben.

Contact

Laat de inenting van uw hond verzorgen door Dierenziekenhuis Eindhoven. Uw hond wordt altijd volledig gecontroleerd. U kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie op het nummer 040 – 304 00 54. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dzeh.nl.