Uw hond of kat laten steriliseren in Eindhoven?

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven kunt u terecht voor de sterilisatie van uw huisdier

Denkt u erover na om uw kat of hond te laten steriliseren in de regio Eindhoven? Dierenziekenhuis Eindhoven is gespecialiseerd in alle voorkomende ingrepen bij honden, katten en andere huisdieren. De sterilisatie van uw teef of poes is al mogelijk vanaf 6 maanden, voorkomt krolsheid/loopsheid en vermindert de kans op melkliertumoren. En wist u dat een aanvullende dierenverzekering wel tot 50% van de ingreep vergoedt? Meer informatie over de kosten van het steriliseren van uw hond of kat bij Dierenziekenhuis Eindhoven vindt u in onze prijslijst!

Hoe gaat het steriliseren van uw kat of hond in ons dierenziekenhuis in Eindhoven in zijn werk?

Wilt u graag meer informatie over hoe het steriliseren van uw hond of kat bij Dierenziekenhuis Eindhoven in zijn werk gaat? Op onze website staat in tekst en beeld gedetailleerd uitgelegd hoe de sterilisatie van een hond en de sterilisatie van een kat stapsgewijs verlopen. Natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend contact opnemen voor al uw vragen aangaand deze of andere ingrepen. Indien u besluit om uw huisdier bij ons te laten steriliseren kunt u desgewenst de ingreep via een camera volgen. Zo ziet u precies wat de dierenarts ook ziet en bent u betrokken bij de gehele operatie.

Contact met uw dierenarts in Eindhoven

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan staan we u natuurlijk graag te woord. Ook eerst even een kijkje komen nemen in ons ziekenhuis is geen probleem. We leiden u graag rond. Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m zaterdag contact opnemen door te bellen met 040-3040054 of te mailen naar info@dzeh.nl! (Voor spoedeisende hulp kunt 24/7 contact opnemen. Dus ook in de weekenden en de avonden) Neem contact op via ons contactformulier.