Uw hond laten steriliseren in de regio Best of Valkenswaard?

Dierenziekenhuis Eindhoven steriliseert uw hond vanaf 6 maanden

Wilt u uw hond laten steriliseren in de omgeving van Valkenswaard of Best? Dan bent u bij Dierenziekenhuis Eindhoven aan het juiste adres. Wij steriliseren uw hond vanaf 6 maanden. Een sterilisatie komt de gezondheid van uw hond ten goede. Loopsheid wordt hiermee voorkomen en ook de kans op melkkliertumoren wordt verkleind. Het steriliseren van uw hond wordt bij dierenverzekeringen tot wel 50% vergoed. Wilt u meer weten over tarieven of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan nu met 040-3040054!

Hoe het steriliseren van uw hond in zijn werk gaat

Wanneer u uw hond wilt laten steriliseren in de regio van Best of Valkenswaard, dan is Dierenziekenhuis Eindhoven een logische en centrale keus. We vertellen u daarom graag hoe een sterilisatie in zijn werk gaat en wat u en uw hond kunnen verwachten. Ook is het mogelijk om op onze website stap voor stap te bekijken hoe de sterilisatie van een hond wordt uitgevoerd op onze website. Natuurlijk lichten we de nodige details graag toe in een persoonlijk gesprek.

De totale zorg voor uw huisdier

Naast het verrichten van een sterilisatie kunt u bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals diverse operaties, vaccinaties, het maken van echo’s, gebitsreiniging en nog veel meer. Daarnaast kunt u bij ons terecht met vragen over declaraties en dierenverzekeringen en verwijzen we u graag door naar relevante dienstverleners, zoals dierenpensions, trimsalons en dierenspeciaalzaken. En ook voor informatie over de aanschaf van een huisdier bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten? We staan u graag te woord via  040-3040054 of info@dzeh.nl! Neem contact op via ons contactformulier.