Heeft uw hond last van kale plekken?

Hond kale plekkenAarzel niet een afspraak te maken bij Dierenziekenhuis Eindhoven

Het kan gebeuren dat uw hond kale plekken krijgt of heeft. Het kan niets zijn maar het is wellicht een teken dat er iets aan de hand is. Daarom kunt u het best op tijd de hulp van een professional inschakelen die voor u kan bepalen of het normaal is of dat het een teken is dat er iets mis is met uw huisdier. Dierenziekenhuis Eindhoven kan u hierbij uitstekend helpen. Wij zijn namelijk een professioneel dierenziekenhuis dat beschikt over een hoop ervaring en kennis. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat wij allerhande huisdieren met veel verschillende problemen kunnen helpen.

Als uw hond kale plekken heeft is er wellicht iets mis

Heeft uw hond kale plekken, dan is dat misschien een teken dat het dier een probleem heeft. Verschillende oorzaken zijn bijvoorbeeld parasieten, atopie of voedselallergie. Het is echter zaak dat u zelf geen oorzaak probeert te bepalen en wellicht een foute behandeling kiest, maar dat u professionals het laat onderzoeken om zo de beste aanpak te bepalen. Hiervoor kunt u altijd terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Met de beschikking over jarenlange ervaring, een scala aan experts en hoogwaardige, moderne apparatuur kunnen wij u uitstekend helpen.

Wij staan voor u klaar

Aarzel niet om contact op te nemen met Dierenziekenhuis Eindhoven als u meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van behandelingen, onze werkwijze en welke dieren wij kunnen behandelen. Natuurlijk bent u welkom gebruik te maken van het contactformulier als u een afspraak wilt maken.