Hond drinkt veel

Hond drinkt veel? Dierenziekenhuis Eindhoven kan u uitstekend helpen

Uw hond drinkt veel. Is dat een teken dat er iets mis is? Dat kan. In dat geval is het belangrijk om op tijd de hulp van een professional in te schakelen die voor u kan bepalen of het normaal is of dat het een teken is dat er iets mis is met uw huisdier. U kunt hiervoor terecht bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Wij zijn een professioneel dierenziekenhuis met een hoop ervaring en kennis in huis. Dit betekent dat wij allerhande huisdieren met veel verschillende situaties kunnen helpen.

Uw hond drinkt veel: wat is er mis?

Wanneer het opvalt dat uw hond veel drinkt dan kan dit een teken zijn dat er iets mis is. Een paar veelvoorkomende problemen zijn bijvoorbeeld een nier- of leverprobleem, een baarmoederontsteking of een urineweginfectie. Het is echter niet makkelijk om zelf te zien wat er mis is en hiervoor kunt u de hulp van Dierenziekenhuis Eindhoven inschakelen. Wij beschikken over de apparatuur en kennis om uw geliefde viervoeter aandachtig en zorgvuldig te onderzoeken om zo het probleem te achterhalen.

Maak gerust een afspraak

U bent altijd welkom contact op te nemen met Dierenziekenhuis Eindhoven wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden op het gebied van behandelingen, onze werkwijze, welke dieren wij kunnen behandelen en onze ervaring. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van het contactformulier als u een afspraak wilt maken.