Gebitsbehandeling bij uw hond laten uitvoeren?

Dierenziekenhuis Eindhoven  verricht specialistische behandelingen op het gebied van tandheelkunde

Heeft uw hond een gebitsbehandeling nodig? Tandplaque en tandsteen kunnen immers een slechte mondgeur en rottende gebitsdelen veroorzaken. Daarom kunt u bij Dierenziekenhuis Eindhoven terecht voor het schoonmaken van het gebit, het trekken van tanden en een wortelkanaalbehandeling voor uw hond. Dierenziekenhuis Eindhoven is gespecialiseerd in tandheelkunde en gebruikt hiervoor een speciaal ingerichte ruimte. Wilt u meer weten over onze tarieven? U vindt de prijslijst op de website!

Gebitsbehandeling en meer voor iedere hond

Of het nu gaat om een gebit schoonmaken, tanden trekken of een wortelkanaalbehandeling voor uw hond, we behandelen het volledige spectrum aan gebitsbehandelingen voor elke hond. We behandelen ze dan ook allemaal, van Chihuahua tot Duitse Dog of juist een kruising van rassen. Natuurlijk kunt u naast tandheelkundige behandelingen ook bij ons terecht voor algemene onderzoeken, bloedonderzoeken, urine onderzoeken, scopie onderzoeken en vaccinaties.

We maken graag kennis met u

Onze artsen kunnen u meer over de verschillende tandheelkundige behandelingen bij uw hond vertellen. We maken dan ook graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek. En als u dat wilt, leiden we u rond in ons ziekenhuis. Dan kunt u gelijk zien waar uw hond wordt behandeld. Dus moet het gebit van uw hond worden schoongemaakt of zijn tanden worden getrokken? Of heeft uw viervoeter een wortelkanaalbehandeling nodig? Maak dan een afspraak door te bellen met 040-3040054 of een bericht te sturen naar info@dzeh.nl!