Wilt u een endoscopie op uw hond of kat in Eindhoven laten verrichten?

Dierenziekenhuis Eindhoven: endoscopie dierenarts

Wanneer er afwijkingen zijn aan bepaalde holtes waar we als dierenarts niet gemakkelijk bij kunnen, dan is de kans groot dat we een endoscopie op uw kat of hond verrichten. Dit doen we door een lange slang met aan het uiteinde een camera in de slokdarm, neus of luchtpijp in te brengen. Zo kunnen deze lichaamsholtes goed worden bekeken. Dit is bijvoorbeeld handig bij het vaststellen van maag- en darmproblemen of het verwijderen van structuren uit deze holtes. Meer informatie over tarieven vindt u in onze prijslijst!

Wie verricht de endoscopie op uw kat of hond in ons dierenziekenhuis in Eindhoven?

Ons dierenziekenhuis werkt met uiterst gekwalificeerde dierenartsen. Eén van deze dierenartsen is Bernard Valkenburg, medeoprichter van Dierenziekenhuis Eindhoven en endoscopie dierenarts. Alle endoscopieën worden door hem gedaan. Bernard stelt zichzelf graag even aan u voor. Heeft u interesse in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze artsen of wilt u graag eerst een rondleiding door ons dierenziekenhuis? We staan u graag persoonlijk te woord.

Alle zorg rondom uw dier

Of het nu gaat om een endoscopie voor uw kat of hond of een simpele vaccinatie, bij Dierenziekenhuis Eindhoven is vrijwel alles mogelijk. Daarnaast geven wij u graag advies over de aanschaf van een huisdier en kunnen we u doorverwijzen naar lokale dienstverleners zoals trimsalons, dierenpensions en dierenspeciaalzaken. En ook voor vragen met betrekking tot declaraties bij uw dierenverzekering kunt u bij ons terecht. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op en bel met 040-3040054 of stuur een bericht naar info@dzeh.nl
Neem contact op via ons contactformulier.