Een vaccinatie voor uw hond in Eindhoven

Wij zorgen voor de inenting van uw hond in Eindhoven

Bij de aanschaf van een nieuwe hond is het belangrijk dat u hem laat vaccineren. Er zijn verschillende vaccinaties tegen dodelijke ziektes, om te voorkomen dat ze ziekteverwekkers verspreiden. Wanneer u kiest voor een inenting voor uw hond bij ons in Eindhoven, kijken wij uw hond ook volledig na. Zo weet u met de bevindingen van de dierenarts of uw huisdier gezond is. Ons primaire doel is uw dier de beste diergeneeskundige zorg te geven. Dit gaat van de vaccinatie voor uw hond, tot intensieve medische zorg. Bent u benieuwd naar welke inenting belangrijk is voor uw hond uit Eindhoven? Neem dan een kijkje op onze website.

Inenting voor uw hond door ervaren dierenarts

Ons Dierenziekenhuis in Eindhoven is opgericht door Stijn Peters en Bernard Valkenburg. Met een bijzondere interesse in dieren zijn beide artsen zich gaan specialiseren. Stijn Peters is voornamelijk gericht op de interne geneeskunde en huidziektes. Bernard Valkenburg richt zich meer op de behandeling van reptielen, tandheelkunde, chirurgie en orthopedie. Op deze manier vullen de twee ervaren artsen elkaar aan. Bent op zoek naar een goede dierenarts om de inenting voor uw hond te laten plaatsen? Kom dan naar ons dierenziekenhuis in Eindhoven. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op, of kijk op onze website.

Maak vandaag nog een afspraak

Wij zijn altijd bereikbaar op ons telefoonnummer. Zo maakt u gemakkelijk en snel een afspraak. Parkeer gratis uw auto in de veilige parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. Deze ligt in de Edisonstraat, vlak achter Dierenziekenhuis Eindhoven. Neem contact op via ons contactformulier.