Dierenkliniek Veldhoven

Indien u op zoek bent naar een dierenkliniek in de omgeving van Veldhoven, bent u aan het juiste adres bij het Dierenziekenhuis Eindhoven. Er is geen dierenkliniek die diergeneeskundige zorg levert op een manier zoals wij dat doen. Bij onze dierenartsen kunt u voor elke soort ingreep terecht, ongeacht de complexiteit hiervan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om te allen tijden de best mogelijke zorg te leveren.

Zorg voor uw dieren

U gunt uw huisdieren natuurlijk de best mogelijke zorg. U kunt dit bewerkstelligen door bij onze kliniek een afspraak te maken. Wij behandelen uw huisdieren van de kleinste ingrepen als vaccinaties (inentingen) tot grotere ingrepen als operaties. De kwaliteit van zorg die wij aanbieden is uitmuntend en hier blijven wij ook altijd naar streven. Wij hebben het beste voor met uw dieren.

Contact

Voor een dierenkliniek in de omgeving van Veldhoven, (Dierenkliniek Veldhoven) hoeft u niet verder te kijken dan Dierenziekenhuis Eindhoven. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 040 – 304 00 54 of stuur een e-mail naar info@dzeh.nl. Neem contact op via ons contactformulier.