Dierenkliniek Eindhoven

U gunt uw huisdieren altijd de best mogelijke zorg. Daarom wilt u ook bij een goede dierenkliniek aangesloten zijn. Om adequate zorg voor uw huisdieren te realiseren, wanneer zij dit echt nodig hebben. Dierenziekenhuis Eindhoven is de beste plaats voor u. De dierenartsen die werkzaam zijn in onze dierenkliniek zijn ervaren in het verzorgen van uw huisdier. U kunt bij hen terecht met allerlei soorten huisdieren, zoals honden, katten, maar ook met bijzondere dieren als konijnen, knaagdieren, fretten en reptielen. Indien nodig staan de dierenartsen ook klaar voor kleine en grote ingrepen.

Goede diergeneeskundige zorg

De dierenartsen van Dierenziekenhuis Eindhoven vinden het belangrijk om altijd de best mogelijke zorg te leveren. Wij zijn als dierenkliniek gebrand op het leveren van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, het draait immers om uw geliefde dier. Wij kunnen veel voor u betekenen, van vaccinaties en kleine ingrepen tot grote operaties.

Contact

Dierenziekenhuis Eindhoven (Dierenkliniek Eindhoven) is een vooraanstaande dierenkliniek in de regio Eindhoven. Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 – 304 00 54 of stuur een e-mail naar info@dzeh.nl. Neem contact op via ons contactformulier.