Dierenarts Veldhoven

Als u op zoek bent naar een dierenarts in de omgeving van Veldhoven, dan wilt u uiteraard een dierenarts die de best mogelijke zorg voor uw huisdieren levert. Dierenziekenhuis Eindhoven is de juiste plek voor u. Wij leveren een compleet pakket aan diergeneeskundige zorg. U hoeft ongeacht het type ingreep dat noodzakelijk is, nooit naar een ander adres. Wij leveren diergeneeskundige zorg van topniveau.

Ons zorgpakket

Het zorgpakket dat Dierenziekenhuis Eindhoven aanbiedt is heel divers en uitgebreider dan bij elke andere dierenarts in Veldhoven. Waar een dierenarts zich veelal op één enkel facet van diergeneeskundige zorg richt, bieden wij een breed pallet. Bij ons kunt u terecht voor simpele vaccinaties (inentingen), maar ook voor grote medische ingrepen. Daarbij staat de kwaliteit van de zorg hoog in ons vaandel.

Contact

Indien u zoekende bent naar een dierenarts Veldhoven, kijk dan niet verder dan Dierenziekenhuis Eindhoven. Bent u geïnteresseerd in de zorg die wij voor uw huisdieren kunnen leveren, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 040 – 304 00 54 of door een e-mail te sturen naar info@dzeh.nl. Neem contact op via ons contactformulier.