Dierenarts-Dierenkliniek-Eindhoven

De dierenartsen van het dierenziekenhuis behandelen naast honden en katten ook konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren zoals de kangoeroe en fret. Naast haar ruime openingstijden is Dierenziekenhuis Eindhoven 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 040-3040054. Heeft u te maken met een spoedgeval dan kunt u altijd dezelfde dag terecht.

De dierenarts in Eindhoven voor uw dier

Of u nu uit Eindhoven Centrum, Stratum, Tongelre of de Achtste Barrier komt. Dierenziekenhuis Eindhoven is vanuit heel Eindhoven eenvoudig te bereiken door zijn centrale ligging aan de ring. Dierenziekenhuis Eindhoven ligt aan de Marconilaan 26. De binnenring staat op de wegwijzers in en rond Eindhoven aangegeven met (RING). Deze volgt u richting Woensel. Het Dierenziekenhuis ligt aan de buitenzijde van de ring.

Voor uw autonavigatie kunt u het best “kruising Edisonstraat -Marconilaan” gebruiken.

Parkeren

U kunt uw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven (zie foto’s hieronder).

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Dierenziekenhuis Eindhoven goed bereikbaar:

  • Trein: Met de trein reist u naar station Beukenlaan. Daarna volgt u de Beukenlaan van het Klokgebouw af richting de Marconilaan.
  • Bus: Vanaf Eindhoven Centraal Station neemt u buslijn 8 richting Kapelbeemd. U stapt uit bij halte Gemmastraat en loopt in de richting van de bus tot aan het grote verkeersplein waar u linksaf gaat.

Adres

Marconilaan 26
5621 AA Eindhoven

Neem contact op via ons contactformulier.