U zoekt een dierenarts in de omgeving Best?

Dierenkliniek Eindhoven ligt op 10 minuten van Best!

Onze dierenartsen zorgen goed voor uw huisdier uit Best. In ons dierenziekenhuis in Eindhoven nemen wij de complete zorg voor uw dier op ons. Uw dier de beste diergeneeskundige zorg geven vinden wij het allerbelangrijkste. Gaande van een klein ongemak tot intensieve medische zorg, wij hebben een hart voor uw dier. Onze ervaren artsen leveren hoge kwaliteit en hebben een brede mogelijkheid aan behandelingen. Onze dierenkliniek ligt slechts op tien minuten verwijderd van Best. Heeft uw dier dringend nood aan een goede dierenarts in de omgeving van Best, contacteer dan ons spoednummer 040 3040054. Voor minder dringende gevallen vindt u op deze website onze contactgegevens.

Ervaren dierenartsen in Best

Dierenziekenhuis Eindhoven is opgericht door Bernard Valkenburg en Stijn Peters. Beide artsen hebben een uitzonderlijke interesse in dieren. Waar Bernard zich specialiseerde in orthopedie, chirurgie, tandheelkunde en de behandeling van reptielen, richt Stijn zich meer op de interne geneeskunde en huidziektes. Zo vullen de twee ervaren artsen elkaar aan. Indien u op zoek bent naar een goede dierenarts in de omgeving van Best en Woensel, kunt u zeker terecht in ons dierenziekenhuis. Bent u op zoek naar informatie over de aanschaf van een huisdier, inlichtingen op vlak van verzekeringen etc.? Neem dan een kijkje op onze website waar u bijzonder veel informatie vindt.

Maak meteen een afspraak

Op slechts 10 minuten verwijderd van Best bent u snel in onze praktijk. Voor uw auto is er gratis en veilige parkeermogelijkheid in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. Dit ligt net achter Dierenziekenhuis Eindhoven, in de Edisonstraat. Maak meteen een afspraak en bel ons telefoonnummer. Neem contact op via ons contactformulier.